Arrow
BISTRITA Forum :: FILME :: SERIALE
Pagina 1 din 1
Re: Arrow
intr-adevar inceput promitator! in smallville green arrow era personajul meu preferat deci inca un motiv in plus sa-i dau nota 10 :D
Vizitator- Vizitator
dada :D si la arrow dar ulterior a aparut si in romana! eu le pun doar in engleza ca in romana apar si tarziu + ca au facut scandal traducatorii de pe titrari, subs si subtitrari-noi ca de cand au aparut ROreleasurile si faza cu adaugarile de subtitrari direct pe trackere ei pierd trafic si se lasa de tradus si blabla... oricum impulsive zicea ca se va scoate faza cu adaugarea subtitrarii direct pe pagina torrentului...
Vizitator- Vizitator
Mai cum fac astia serialu ...de te tine in suspans !!!! Cat despre titrari...sa invete engleza ...ca le da bs player direct subtitrarea !!! Da guta puta de maimuta si salam sasesc nu stie engleza !! Si se mai tin si smecheri ca au haine de firma!! si is bolovani !!!!
Respect pentru cei care incearca macar sa invete engleza sau sa caute o subtitrare !!! Dar sant si multi acolo pe filelist care asteapta doar sa le pice mura in gura ...unde e serialu la jocu asta ? , sau mie nu imi merge jocu asta e de kko ...is satul de comentarii de genul asta ) voi nu ?
Respect pentru cei care incearca macar sa invete engleza sau sa caute o subtitrare !!! Dar sant si multi acolo pe filelist care asteapta doar sa le pice mura in gura ...unde e serialu la jocu asta ? , sau mie nu imi merge jocu asta e de kko ...is satul de comentarii de genul asta ) voi nu ?
mno bine Alex eu nici nu la citesc sar direct peste. iti dai seama ca sunt o droaie de copii pe site care asteapta mura-n gura crezand ca totul li se cuvine... la subtitrari le-a pus impulsive butoane cu principalele 3 site-uri de sub din RO numai sa le apase si sa dea search, cat despre seriale este site-ul serials.ws unde gasesti serial la majoritatea aplicatiilor/jocuri/programe etc.
Vizitator- Vizitator
da
Foarte bun serialu' , la inceput n-am stiu ce descriere sa'i dau pentru ca nu stiam nimic despre el si nu a fost un serial asteptat, dar merita asteptarea acuma , foarte promitator pana acuma,,, . Si uite-l si pe " Crixus '' :D ,
Vizitator- Vizitator
Dar parca nu mai e "crixus" asa imbracat ...dupa ce m-am obisnuit cu el cu sabiocu in mana ...acum cu pistoalele...parca ..e altfel !
BISTRITA Forum :: FILME :: SERIALE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum