Vernor Vinge - 2.Adancurile Cerului
2 participanți
Pagina 1 din 1
Vernor Vinge - 2.Adancurile Cerului
Continuarea aventurii incepute cu Foc in adanc.
Castigator al premiilor Hugo, Campbell Memorial, Prometheus si Kurd Lasswitz
„Intoarcerea in universul romanului Foc in adanc… insa cu 30.000 de ani mai devreme. Povestea are aceeasi vastitate epica, in cea mai mareata traditie SF.” David Langford
„Conflict politic, lupta pentru putere, manipulare, societati aflate in razboi, tehnologii naucitoare, calatorii in adancurile cosmosului si o civilizatie de paianjeni… ce v-ati putea dori mai mult? O intriga epopeica de anvergura seriei Dune.” SFRevu
„Vinge ofera o multime de incantari pentru cititorii de hard SF, printre care scara galactica si stiinta ezoterica, dar relatiile dintre oameni si paianjeni sunt cele care il confisca pe cititor. Vinge exploreaza natura obsesiei, reluand tema iar si iar in aceasta «fuga» literara.” - Isaac Asimov’s Science Fiction Magazine
Ultima editare efectuata de catre Admin in 19/4/2012, 04:15, editata de 2 ori
Re: Vernor Vinge - 2.Adancurile Cerului
Nu le imprumuti? Asta chiar m-ar interesa sa o citesc. Eventual putem face un schimb, am si eu o gramada de carti, doar pana le citim apoi le dam inapoi.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Dar FOC IN ADANC ai citit-o ? Ca aia este prima ...cu introducerea personajelor ..etc !
Astept o lista de la tine .... S.f.-uri in general ...dar si altceva ....
Astept o lista de la tine .... S.f.-uri in general ...dar si altceva ....
Ma uit sa vad ce SF-uri am, nu foarte multe, dar am multe carti, cam toate din colectia adevarul. Sa vad ce mai are si sor'mea ca si ea are destul de multe. O sa pun o lista zilele astea.
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Ok ...astept cu nerabdare lista ..... Apropo vezi ca eu am multe carti in format electronic ....
Le citesti pe laptop, pc,tableta,telefon[smartphone], unde vrei tu ....te descurci ca esti baiat mare !!!
Le citesti pe laptop, pc,tableta,telefon[smartphone], unde vrei tu ....te descurci ca esti baiat mare !!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum