Mihai Boldor - Rainbowfish
2 participanți
Pagina 6 din 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Mihai Boldor - Rainbowfish
si pe mine ma batea gandul da sa-mi iau set prima data si dupa plicuri sa mai cresc, poate la iarna ca sa mai am cate un proiect nou :D ala de la JBL "JBL Artemio-Set" mi se pare cel mai pisicos
Vizitator- Vizitator
@ Admin: cu mare drag, nush cand mai merg dar cred ca au si astia pe imparatu traian daca tin bine minte daca nu rezolvi o sa anunt cand merg si se rezolva.
@ dorin_t20: in Iulius Mall la subsol e un pet shop cu preturi excelente si e si mare eu de acolo mi-am tot luat tot felu inclusive peti si acvariu asta pt betta si ca mare bonus au si personal cu experienta ca in Polus alea saracile sunt pe spate.
@ dorin_t20: in Iulius Mall la subsol e un pet shop cu preturi excelente si e si mare eu de acolo mi-am tot luat tot felu inclusive peti si acvariu asta pt betta si ca mare bonus au si personal cu experienta ca in Polus alea saracile sunt pe spate.
Vizitator- Vizitator
Mihai daca merge-ti in cluj mai des anuntati-l si pe Tetrazon ca are nevoie de ceva plicuri cu oua de artemia din cluj ...daca binevoiti a-i lua !!!
Multumesc, are femele frumoase prietena mea Ioana, poate imi imprumuta una cand mai cresc femelele sa vedem de o manevra :D in fond si la urma urmei e 80% vina ei ca mi-am luat asa ceva ca ai ei sunt superbi ieri din cluj si-a mai luat dar nu mai zic nimic ca o sa ii arate ea :D
Vizitator- Vizitator
asta sau albastru dinala tipator era asa ca l-am luat asta dapai crede-ma ca e usor de schimbat pietrishu in bidonul asta
Vizitator- Vizitator
sunt foarte mancaciosi, parca sunt scapati din foamete )
Vizitator- Vizitator
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Merci Marius, deja masculii de praecox se infoaie si se dau la femele dar sunt cam mici si DUREAZA sa creasca la ambele specii le trebuie 9-10 luni sa fie 100% adulti si acum au cam 4 luni. Pana atunci mai vad daca ma hotarasc sa inmultesc, mi-ar place sincer, singura limitare ar fi ca as mai avea nevoie de un acvariu si nu prea as avea unde sa il pun
Vizitator- Vizitator
Proiect frumos, in primiera chiar aici pe forum, fiindca nu tin minte sa fi citit si pe la alte jurnale nimic legat de acesti pesti. Sa-ti traiasca pestanii mult si bine si sa te faca mandru! Ai si planuri sa ii inmultesti?
Pushkatu- Forumist avansat
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 34
Localizare : Bistrita, Podu Jelnii
Mihai Boldor - Rainbowfish
Dupa multe asteptari am ajns si aici, a durat o luna si jumatate pana sa fac rost de toti pestisori.
M-am hotarat sa imi fac un acvariu numai cu pesti curcubeu si iata rezultatul:
Bazin: 112 litrii aprox 100 net
Substrat: pietris deschis la cuoare, granulatie de 2-3 mm
Lumina: 2x20W ajutate de 2 reflectoare (isi merita toti banii reflectoarele)
Incalzitor: Sera RH 150 W
Filtru: Sera Serafil Bioactive- 250
Pompa oxigen: Resun AC-9602 (inutil de mare dar trecem peste)
Plante: Anubias barteri var. nana 'Petite'; Aponogeton boivinianus; Cladophora aegagropila; Cabomba caroliniana; Echinodorus 'Ozelot Green'; Egeria densa; Vallisneria americana (gigantea); si inca 2 specii care si sa ma bati cu, cataloagele in fata nu stiu ce naiba sunt :D
Pesti: 6 melanotaenia boesemani; 5 melanotaenia praecox; 1 SAE; 1 ancistrus; 1 corydoras juli
Nevertebrate: 4 amano; 1 bamboo shrimp
Hrana: Sera-discus granules; Sera-flora; Sera-GVG-mix; Sera-vipagran; Tropical-krill flake; mazare cruda pe care o mananca ca nebunii.
Cam asta ar fi pentru moment, am sa le postez evolutia, sunt curios cum se coloreaza pe masura ce cresc dar pentru asta o sa fie ceva de asteptat )
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
in realitate sunt mai colorati decat poate reda camera
M-am hotarat sa imi fac un acvariu numai cu pesti curcubeu si iata rezultatul:
Bazin: 112 litrii aprox 100 net
Substrat: pietris deschis la cuoare, granulatie de 2-3 mm
Lumina: 2x20W ajutate de 2 reflectoare (isi merita toti banii reflectoarele)
Incalzitor: Sera RH 150 W
Filtru: Sera Serafil Bioactive- 250
Pompa oxigen: Resun AC-9602 (inutil de mare dar trecem peste)
Plante: Anubias barteri var. nana 'Petite'; Aponogeton boivinianus; Cladophora aegagropila; Cabomba caroliniana; Echinodorus 'Ozelot Green'; Egeria densa; Vallisneria americana (gigantea); si inca 2 specii care si sa ma bati cu, cataloagele in fata nu stiu ce naiba sunt :D
Pesti: 6 melanotaenia boesemani; 5 melanotaenia praecox; 1 SAE; 1 ancistrus; 1 corydoras juli
Nevertebrate: 4 amano; 1 bamboo shrimp
Hrana: Sera-discus granules; Sera-flora; Sera-GVG-mix; Sera-vipagran; Tropical-krill flake; mazare cruda pe care o mananca ca nebunii.
Cam asta ar fi pentru moment, am sa le postez evolutia, sunt curios cum se coloreaza pe masura ce cresc dar pentru asta o sa fie ceva de asteptat )
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
in realitate sunt mai colorati decat poate reda camera
Ultima editare efectuata de catre Mihai Boldor in 25/3/2012, 09:46, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum