BISTRITA Forum

STARCRAFT + BROODWAR

In jos

STARCRAFT + BROODWAR

Mesaj  Admin la data de 25/7/2010, 22:34

...StarCraft este un joc de strategie în timp real (RTS) produs de firma Blizzard Entertainment. Apărut în 1998 pentru PC, jocul a fost portat mai apoi pentru Macintosh și Nintendo 64.
Peste 9 milioane de copii ale jocului au fost vândute de la apariția sa. A fost cel mai vândut joc al anului 1998 și a câștigat "Origins Award" pentru cel mai bun joc de strategie al acelui an. Este foarte popular, mai ales în Coreea de Sud, unde jucători profesioniști primesc sponsorizări și participă la meciuri televizate.
Subiectul jocului este un război între trei rase galactice: Terran (oamenii), Zerg (o rasă artropoidă condusă de un "creier" colectiv) și Protoss (o rasă umanoidă avansată tehnologic).
Povestea se extinde pe durata a șase campanii (numite și episoade), fiecare campanie centrându-se pe una din cele trei rase. Mare parte din acțiunea jocului se petrece în Sectorul Koprulu, o regiune a galaxiei colonizată de oameni exilați în secolul al XXIII-lea. Acțiunea propriu-zisă începe, însă, în 2499.
Jocul se poate juca deasemenea și în echipă (multiplayer), fie în LAN, sau pe diferite servere dedicate din Internet, principalul provider fiind Battle.net
...

avatar
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 3175
Data de inscriere : 26/11/2009
Localizare : Bistrita , Decebal

http://bistritaforum.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum