BISTRITA Forum

Red Moor, Bucephalandra si diverse specii de muschi

In jos

Red Moor, Bucephalandra si diverse specii de muschi

Mesaj  Vizitator la data de 4/5/2016, 17:33

Nu mai stiu cum a evoluat situatia pe bistrita. in principiu am spre vanzare radacini red moor, cateva varietati de bucephalandra (banuiesc ca se stie ca acestea nu sunt ieftine, fiind speii noi si inmultindu-se f incet) si cateva specii de moos.

ma puteti gasi la 0735 414411
 in ceea ce priveste calitatea, bucephalandra va pleca saptamana viitoare in germania, iar red moorul pleaca in cca o luna in viena. cine e aici , are insa avantajul ca isi poate alege personal exact ce doreste. preturile care le pot face ar fi 75 % din pretul lor obisnuit cu care le dau in rest.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: Red Moor, Bucephalandra si diverse specii de muschi

Mesaj  Vizitator la data de 14/5/2016, 13:36

Azi au plecat vreo 10 radacini frumoase la cluj, in cca 2-3 saptamani ma astept ca vor pleca majoritatea restului la viena. personal cred ca merita sa treceti sa le vedeti, chiar daca le depozitati undeva pentru vremuri grele. dar asa macar avetide unde alege, pentrru ca e clar ca permannet sunt luate cele mai aspectoase.

la fel este si cu bucephalandrele si mossurile. De asemenea la bucephalandra tocmai ieri am mai scazut putin pretul cu vreo 15-25 %, si sunt soiuri care doar la mine se gasesc in romania.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum