BISTRITA Forum

A dat lovitura! Patriarhul Daniel

In jos

A dat lovitura! Patriarhul Daniel

Mesaj  Admin la data de 13/5/2014, 12:11

A dat lovitura! Patriarhul Daniel a lansat chipsurile din cartofi cu chipul lui Iisus, ”JesusChips”

Delir printre ortodocșii români! Patriarhul Daniel, CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, a lansat pe piață ”JesusChips”, produs obținut 100% natural, din cartofi cu chipul lui Iisus. După doar o zi de la lansare, stocul s-a epuizat, iar cererea este în continuare enormă. ”Deja întorc banii cu lopata!”, jubilează Patriarhul Daniel.

Preafericitul s-a gândit la toate. Pentru că știe că prea-credincioșii nu vor avea curajul să mănânce chipsurile cu chipul lui Iisus, el a tratat produsul cu chimicale speciale, care șterg chipul lui Iisus de pe chipsuri după fix 3 zile. ”Trebuia să mă asigur cumva că românii vor cumpăra chipsurile mele la nesfârșit, iar asta e singura soluție”, s-a explicat Patriarhul Daniel.

”JesusChips” se comercializează deocamdată doar în varianta clasică, cu aromă de apă sfințită, dar Patriarhul Daniel le pregătește credincioșilor multe alte variante. ”Urmează chipsurile cu aromă de mir bisericesc, apoi cele cu aromă de moaște. Vom avea, evident, și o ediție limitată, doar pentru membrii bisericii, chipsurile cu aromă de «bani de la fraieri»”, a promis Patriarhul.

http://www.timesnewroman.ro/life-death/12364-a-dat-lovitura-patriarhul-daniel-a-lansat-chipsurile-din-cartofi-cu-chipul-lui-iisus-jesuschips
avatar
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 3176
Data de inscriere : 26/11/2009
Localizare : Bistrita , Decebal

http://bistritaforum.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum